A+ A A-

Lucian Micu – un an în fruntea Municipiului Roman: „Rămân aceeași persoană deschisă la propuneri, la critici constructive, la dialog”

un an in fruntea primarieiS-a împlinit un an de când Lucian Micu a câștigat alegerile pentru funcția de primar al municipiului Roman.

Împreună cu echipa din Primărie, a decis să sărbătorească acest moment prin plantarea unui arbore. Chiar dacă plantările se fac în perioada de primăvară și toamnă, a reușit să găsească, cu îndrumarea de la specialiștilor, un platan crescut în pepinieră care se poate.

Nu susțin ideea că „se face pădure cu un copac”, dar cred că prin fiecare idee, proiect, acțiune mergem mai departe spre dezvoltare. Rămân aceeași persoană deschisă la propuneri, la critici constructive, la dialog, pentru că, de cele mai multe ori, prin comunicare se pot rezolva multe probleme.

Sper că nu am dezamăgit și vă asigur că, de la etapă la etapă, vom munci mai mult și mai bine, pentru orașul în care trăim”, a precizat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.