A+ A A-

Primarul Lucian Micu și-a îndeplinit promisiunea făcută copiilor: de astăzi, în parc, Mocănița și parc de distracții pentru copii

mocanita 1Trenulețul, iubit de copiii din Roman și nu numai, funcționează de duminică, 10 iunie, în Parcul Municipal, în zona Muzeului de Științe ale Naturii.

Investitorul cu care primarul Lucian Micu a purtat discuții a montat și trei trambuline pentru copii iar de luni, 11 iunie, după ce se va monta rețeaua de alimentare cu energie electrică, vor funcționa și toboganul gonflabil uriaș și un castel gonflabil cu multe culoare pentru joacă. Toate acestea vor fi amplasate lângă parcul de joacă modernizat, amenajat de Primăria Roman.

Parcul de joacă, zona de fitness în aer liber, minigrădina zoo și lacul sunt pregătite să aducă bucurie celor ce iubesc plimbările în aer liber. Pe lacul din parc avem pregătite 12 hidrobiciclete și două bărci cu vâsle, ce pot fi închiriate la prețul de 10 lei pentru o plimbare de jumătate de oră. De asemenea, un agent privat a amplasat o tiroliană ce traversează lacul și discutăm cu o firmă pentru a amenaja în parc castel și un tobogan gonflabil pentru distracția celor mici”, spunea pe data de 26 aprilie primarul Lucian Micu, cu câteva zile înainte de inaugurarea oficială a sezonului estival în Parcul Municipal.mocanita 2

A fost organizată o licitație pentru concesionarea terenurilor unde amplasăm castelul gonflabil și toboganul gonflabil, alături de cele trei trambuline pentru copii. Am adus și Mocănița, trenulețul iubit de cei mici și care a lipsit doi ani din parc. Am montat trambulinele și luni, 11 iunie, după ce vom fi racordați la rețeaua de energie electrică, vom amplasa și castelul și toboganul. Invităm pe toți copiii să ne viziteze în locul special amenajat ca parc de distracție, lângă locul de joacă existent, în spatele Muzeului de Științe ale Naturii”, a declarat Sorina Sveica, administratorul parcului de joacă și al Mocăniței – trenulețul pentru copii.

mocanita 3Așadar, pe copiii din Roman și zona Roman îi așteaptă de duminică, 10 iunie, în Parcul Municipal, Mocănița - un trenuleț care va efectua deplasări pentru copii pe aleile principale, un tobogan gonflabil, în lateral dreapta locului de joacă și un complex de obiecte amplasat la stânga, alcătuit din castel gonflabil, cursă cu obstacole și 3 trambuline, pe o suprafață de 70 m.p.

Poftiți la distracție!

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.