A+ A A-

Copiii vor avea trenuleț, castel, trambuline, tobogan și cursă cu obstacole, în Parcul Municipal Roman

mocanita pentru copii la romanSolicitarea va fi pe ordinea de zi a Consiliului Local Roman din această săptămână.

În același timp, în Parcul Municipal vor mai fi amplasate un tobogan gonflabil, castel, cursă cu obstacole și trei trambuline, pentru cei mici.

În scopul diversificării activităților recreative și de agrement din Parcul Municipal, primarul Lucian Micu va supune analizei şi aprobării Consiliului local, propunerea de închiriere sezonieră a unor terenuri, pe care să se amplaseze obiecte specifice în regim de închiriere.

Propunerea este motivată și de faptul că s-au depus la Biroul Unic mai multe solicitări ale unor firme autorizate în domeniu, care dispun de astfel de bunuri și care au încercat în trecut să presteze aceste servicii.mocanita pentru copii la roman 2

Este vorba despre un trenuleț turistic ce va ocupa 10 mp și va efectua deplasări pentru copii pe aleile principale, un tobogan gonflabil ocupând 30 mp, în lateral dreapta locului de joacă și un complex de obiecte amplasat la stânga, alcătuit din castel gonflabil, cursă cu obstacole și 3 trambuline, pe o suprafață de 70 mp.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.