A+ A A-

Un bărbat de 53 de ani din Săbăoani este acuzat că a încercat să corupă sexual două fetițe

acuzat corupereUn bărbat de 53 de ani, din județul Neamț, este acuzat că a încercat să corupă sexual două fetițe de 8 și 9 ani.

Totul a avut loc pe un drum din localitatea nemțeană Săbăoani, unde un bărbat ar fi încercat să ademenească două copile de 8 și 9 ani. Individul le-ar fi promis fetelor că le dă bomboane dacă vor merge până la el acasă.

Se pare că bărbatul ar fi avut cu fetele și discuții cu conotații sexuale ba chiar le-ar fi mângâiat. Speriate, cele două minore au început să țipe, au fugit spre casă, iar părinții au depus o plângere la poliție.

Este un dosar penal în lucru sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor. Cel bănuit de comiterea faptelor este un bărbat de 53 de ani din Săbăoani. Nu a fost consumat niciun act de natură sexuală între bărbat și cele două minore”, ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

La data de 14 mai polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore iar astăzi urmează a fi prezentat în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă.

Sursa: stiri-neamt.ro

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.