A+ A A-

S-a intervenit pentru repararea trecerii la nivel cu calea ferată, la ieșirea Nord din Roman, spre Iași, pe E85

reparatii trecere la nivelÎn ultimele zile, echipele Primăriei Roman au executat lucrări de plombare cu mixtură rece RRD a gropilor care s-au format la trecerea la nivel cu calea ferată, la ieșirea Nord, pe E85.

Primăria Roman nu poate investi în lucrări de reabilitare, în zonă, pentru că spațiul este privat, deținut de proprietarii căilor ferate.

Am discutat în ședința operativă acest subiect și am solicitat reluarea demersurilor pe lângă firma Oscar Down Stream, cea care se ocupă de reabilitarea trecerii la nivel cu calea ferată.

E o zonă care nu ține de Primăria Roman dar chiar și așa noi am intervenit cu mixtură rece RRD, pentru astuparea gropilor.

Este un proiect care va fi pus în practică de investitorul privat și c are va demara în curând. Spațiul aparține celor trei proprietari privați care dețin liniile de cale ferată.

Aștept un răspuns despre momentul când va demara proiectul și ce orizont de timp se preconizează pentru derularea acestuia”, a precizat primarul municipiului Roman.

Romanul Financiar

 

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.