A+ A A-

Lucrări pentru creșterea siguranței în trafic la Giratoriul Poarta Nord

siguranta giratoriuLucrările la Giratoriu Poarta Nord nu sunt finalizate, așa cum dă asigurări conducerea Primăriei Roman. Vor fi executate lucrări pentru creșterea siguranței în trafic, în zona de referință, condiții impuse de reprezentanții de la Drumuri Naționale.

În centrul giratoriului va fi executat soclul pentru statuie și va fi amplasat un stâlp de iluminat, așa cum au solicitat reprezentanții Companiei de Drumuri Naționale. Suntem obligați să amplasăm acel stâlp de iluminat. Noi am implementat și un iluminat modern, pe bază de LED, tocmai pentru a oferi vizibilitate maximă conducătorilor auto, iar semnalizarea existentă este cea impusă de lege. Sper ca elementele suplimentare să ofere și mai multă siguranță în trafic.

Vor fi executate și lucrări de finisare a carosabilului și de semnalizare rutieră. Obiectivul nu este recepționat”, a spus Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Foto: arhivă

Romanul Financiar

 

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.