A+ A A-

Un bărbat băut bine a pus pe jar forțele de intervenție, la Oniceni

betivLuni, 12.03.2018 la ora 19:23, Dispeceratul Integrat ISU Neamț a fost anunțat, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, că un bărbat de 33 de ani, s-a rătăcit în zona comunei Oniceni și dorește să ajungă acasă în orașul Negrești din județul Vaslui.

Persoana vorbea cu dificultate, fiind într-o stare avansată de ebrietate, din acest motiv aceasta nereușind să comunice alte date pentru ca locația unde se afla să poată să fie identificată de către forțele de intervenție.

Căutările s-au efectuat de către patru subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Roman – Punct de lucru Poienari, de agenți de poliție din cadrul Postului de Poliție Oniceni și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul comunei.

După mai multe ore de căutare, la ora 23.06, salvatorii au găsit persoana căzută pe câmp, lângă drumul ce leagă Bozieni de Băcești.

Forțele de intervenție i-au acordat primul ajutor după care a fost dus cu Ambulanța la C.P.U. Roman, după cum informează stiri-neamt.ro .

Romanul Financiar

 

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.