A+ A A-

„Iulian Negru este unul dintre cei mai buni arhitecți și face parte din echipa Primăriei municipiului Roman!”

iulian negruConducerea Primăriei Roman și-a propus să scoată în evidență profesioniștii din administrația locală și a dat startul unui ciclu de prezentări a activității acestora.

Întotdeauna am apreciat persoanele care au făcut totul pentru binele lor, dar au ales să întoarcă parte din acest bine către cei din jur.

Din această categorie fac parte în special oamenii care-și iubesc munca, oamenii visători, dar care stau foarte bine înfipți cu picioarele în pământ și capul pe umeri.

Iulian Negru este unul dintre cei mai buni arhitecți și face parte din echipa Primăriei municipiului Roman. Nu toată lumea vine cu chef în fiecare zi la muncă, probabil că zile mai proaste are și Iulian, dar asta nu se vede în munca lui. Ba, din contra, când muncește radiază poftă de viață.

Am văzut toate astea de când lucrăm la refacerea sălii de festivități a Primăriei, aproape gata, dar și când am pășit prima dată la galeria sa de artă, Wall of Art, un spațiu ce încântă sufletul, sau în mijlocul copiilor de la grădinița de arhitectură, acolo unde îi inspiră pe cei mici să viseze la propria lor lume, la viitor, la o lume creionată aproape perfect”, spune primarul Lucian Micu.

Romanul Financiar

 

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.