A+ A A-

Romanul Financiar: Angajări la Complexul de Servicii „Romanița” și la Colegiul Tehnic „Petru Poni”

angajare complex romanitaDirecţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale vacante, la Complexul de Servicii „Romaniţa“ – Roman:

-      Un post kinetoterapeut, grad profesional debutant – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent, în domeniul ştiinţei sportului şi educaţiei fizice – specializarea – kinetoterapie; abilităţi de comunicare şi lucru în echipă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

-      02 aprilie 2018, ora 10:00: proba scrisă/practică;

-      10 aprilie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Mai multe detalii, aici: http://posturi.gov.ro/post/kinetoterapeut-debutant-muncitor-calificat-directia-generala-de-asistenta-sociala-si-protectia-copilului-neamt/

Colegiul Tehnic „Petru Poni”, cu sediul în Roman, Bd. Republicii nr. 3- 3, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcției contractuale temporar vacante, de îngrijitor (femeie) grădiniţă cu program prelungit.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

-      nivelul studiilor – medii;

-      vechime în muncă – 3 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

-      02 aprilie 2018, ora 10.00: proba practică;

-      03 aprilie 2018, ora 10.00: proba interviu.

Mai multe detalii, aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-femeie-colegiul-tehnic-petru-poni-cu-sediul-in-roman-neamt/

Romanul Financiar

 

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.