A+ A A-

Încă un sens giratoriu în Roman, deosebit de util pentru posesorii de mașini

giratoriu nouConducerea Primăriei Roman a dezvăluit un proiect care va fi pus în practică anul acesta, deosebit de util pentru posesorii de mașini și care va duce la fluidizare circulației în zona Hotel Roman Plaza.

Așteptăm finalizarea perioadei de monitorizare a Proiectului PIDU care a fost de 5 ani și se termina în această vară. După aceasta, putem să punem în aplicare proiectele care vor duce la modificări în circulația rutieră, în zonele PIDU.

La intersecția str. Cuza Vodă cu b-dul Roman Mușat vom amplasa un sens giratoriu de dimensiuni mai mici decât cele pe care le avem deja în municipiu.

Acest lucru îl vom realiza cu diminuarea suprafeței de trotuar de pe partea cu Biblioteca Roman cât și de pe partea cu fântâna arteziană.

Din luna iulie, discutăm de punerea în practică a proiectului. Eu îmi doresc finalizarea în acest an. Într-o primă etapă vorbim de un sens de girație pe bază de balize cu apă iar apoi de un sens de girație care poate fi mutat, pe principiul Giratoriului Florilor”, a precizat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Vor fi modificări și în ceea ce privește semaforizarea în zonă, în sensul că se vor reprograma semafoarele cu doi timp de culoare verde, de la Piața Roman Vodă spre Hotel Roman Plaza cu scopul fluidizării traficului în zonă.

Romanul Financiar

 

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.