A+ A A-

Cod Galben de inundații în Neamț, pe râul Moldova

cod galbe de inundatii moldovaInstitutul National de Hidrologie si Gospodărire a Apelor a emis o avertizare Cod Galben de inundații pentru județul Neamț, referitoare la râul Moldova.

„Având în vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 48 de ore, ca urmare a precipitatiilor lichide prognozate, cedarii apei din stratul de zapada, evolutiei formatiunilor de gheata si propagarii, se emite o avertizare hidrologică, dupa cum urmeaza:

COD GALBEN

În intervalul 13.03.2018 ora 09:00 – 14.03.2018 ora 22:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Mures – bazin superior amonte confluenta Aries (judetele Harghita, Bistrita Nasaud si Mures), Târnave (judetele Harghita, Mures, Sibiu si Alba), Calmatui (judetele Olt si Teleorman), Vedea - bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Vâlcea, Olt, Arges si Teleorman), Arges – bazin superior (judetul Arges), Dâmbovita – bazin superior (judetele Arges si Dâmbovita), Neajlov (judetele Arges, Dâmbovita si Giurgiu), Ialomita - bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Dâmbovita si Prahova), Buzau – bazin superior si afluenti bazin mijlociu (judetele Brasov, Covasna si Buzau), bazinele superioare si afluenții din bazinele mijlocii si inferioare ale râurilor: Suceava, Moldova, Bistrița, Trotuș, Putna si Rm. Sărat (judetele Suceava, Neamț, Harghita, Bacău, Vrancea, Covasna si Buzau).”

Sursa: INHGA Foto: arhivă

Romanul Financiar

 

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.