A+ A A-

Anastasia Florina, Ionuț Huci și Tatiana Lăcrămioara Prisăcaru, câștigătorii Concursului „Competiția iubirii, la Roman”

castigatorii iubiriiCompetiția iubirii, la Roman - ediția 2018 și-a desemnat câștigătorii. Au fost peste 90 dintre romașcani care s-au înscris la acest concurs menit să apreciem împreună lucrurile frumoase ale vieții. Primii trei care au obținut cele mai multe aprecieri de la membrii grupului sunt: Anastasia Florina, Ionuț Huci și Tatiana Lăcrămioara Prisăcaru.

Cei trei sunt invitați miercuri, 14 februarie, de la ora 10.30, la sediul Primăriei municipiului Roman pentru a primi premiile oferite de administrația publică locală, iar seara vor putea să se bucure de sărbătoarea de Sf. Valentin la unul din restaurantele din oraș.

Vă mulțumim tuturor pentru implicare, susținere și promovarea acțiunilor dedicate orașului nostru, Roman! În curând, vă pregătim noi surprize și vă invităm să veniți și dumneavoastră cu noi propuneri, pentru a face din comunitatea noastră un loc și mai frumos.

Primăria Municipiului Roman

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.