A+ A A-

Roman: vor fi modernizate trei unități de învățământ și va fi construită o grădiniță, în cartierul Favorit

reabilitare scoliGhidurile de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ pe fonduri europene s-au deschis, astfel încât Primăria municipiului Roman intenționează să depună patru proiecte pentru îmbunătățirea calității serviciilor educaționale.

Luni, 12 februarie, specialiștii din Primăria municipiului Roman au avut o primă ședință cu reprezentanții unităților de învățământ vizate de această inițiativă, respectiv în vederea modernizării Liceului Tehnologic ”Vasile Sav”, a Școlii de Artă ”Sergiu Celibidache” și a corpului D al Colegiului Național ”Roman Vodă”.

În plus, un alt proiect vizează construirea unei noi grădinițe în cartierul Favorit, pe un teren deținut de administrația locală. În acest fel, se vor elibera clasele de la Școala ”Roman Mușat” folosite acum pentru preșcolari, dar se va asigura și un nou spațiu pentru a fi mutați copiii din grădinița de pe Ion Ionescu de la Brad, clădire care este retrocedată și pentru care se plătește acum chirie proprietarilor.

Sursa: Primăria Roman

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.