A+ A A-

RAOUL – pentru domnișoarele și doamnele care vor sărbători „8 martie” la restaurantele Bradul și Brăduțul

raoul la bradulConducerea restaurantelor Bradul și Brăduțul a pregătit cu ocazia sărbătoririi zilei de „8 martie” o surpriză deosebită.

RAOUL va fi alături de domnișoarele și doamnele care vor alege să sărbătorească, împreună cu familia, rudele sau prietenii la restaurantele Bradul și Brăduțul, cu prilejul acestei zile.

Toate doamnele și domnișoare așteaptă ziua de 8 martie deoarece aceasta este o sărbătoare dedicată lor. Unii spun că 8 martie este Ziua femeii, alții spun că este Ziua mamei, în tot cazul este vorba despre o sărbătoare dedicată reprezentantelor sexului frumos.

Daca nu v-ați hotărât unde sa petreceți aceasta zi alături de ființa iubita, cu doar 120 lei Restaurantele Bradu & Brăduțul in data de 10 martie, va așteaptă cu noi surprize.

Pe lângă o atmosfera de vis, un meniu deosebit, invitatul special al acelei seri, Raoul. Rezervări la telefon 0722 520.968”, se arată în invitația conducerii restaurantelor Bradul și Brăduțul. Foto: Facebook - RAOUL

Romanul Financiar

 

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.