A+ A A-

A lovit un biciclist cu mașina și a plecat de la locul accidentului

biciclist lovitÎn ziua de 10 ianuarie a.c., orele 13.00, dispeceratul Poliției municipiului Piatra Neamț a fost sesizat de un bărbat de 65 de ani, din Piatra Neamț, despre faptul că a fost victima unui accident rutier, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

În urma declanșării cercetărilor, polițiștii au stabilit că accidentul rutier a avut loc în ziua de 09 ianuarie, la intersecţia străzilor Orhei cu Traian din municipiului Piatra Neamț. În timp ce bărbatul de 65 de ani se deplasa pe bicicletă în interiorul sensului giratoriu amplasat la intersecţia străzilor, a fost acroşat de un autoturism şi a căzut pe partea carosabilă. După producerea evenimentului, conducătorul auto a discutat cu victima pentru a o transporta la Spitalul Judeţean Neamţ, în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă acesta a refuzat.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate de polițiștii Biroului Rutier Piatra Neamţ, ieri, în jurul orei 16.00, a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 46 de ani, din Piatra Neamț, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Sursa: IPJ Neamț - comunicat

 

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.