A+ A A-

„Competiția iubirii, la Roman” – vă puteți înscrie

competitia iubiriiPrimăria municipiului Roman lansează o nouă provocare pentru romașcanii. După ce în luna decembrie administrația locală a organizat un concurs destinat celor mai frumos împodobite locuințe sau locuri de muncă, acum îi invităm pe romașcani să participe la concursul ”Competiția iubirii, la Roman”, care se desfășoară pe acest grup.

Regulamentul este simplu. La concurs se pot înscrie cetățenii municipiului Roman care trebuie să posteze o singură imagine sau un singur clip video, care să arate ce înseamnă iubirea pentru ei. Pozele sau clipurile trebuie să le aparțină (să nu fie copiate, să nu aibă drepturi de autor asupra lor). Competiția se desfășoară în perioada 12 ianuarie – 12 februarie, pe 12 februarie la ora 16.00 urmând a fi stabiliți și câștigătorii, premiile I, II și III fiind acordate celor care obțin cele mai multe like-uri.

Premiul I constă: într-o cină romantică, de 2 persoane, la un restaurant din oraș pentru seara de 14 februarie; o zi, la alegere, pentru acces gratuit la Patinoar Roman pentru 2 persoane; un ornament floral.

Premiul al II-lea constă: într-o cină romantică, de 2 persoane, la un restaurant din oraș pentru seara de 14 februarie; o zi, la alegere, pentru acces gratuit la Patinoar Roman pentru 2 persoane;

Premiul al III-lea constă: într-o cină romantică, de 2 persoane, la un restaurant din oraș pentru seara de 14 februarie.

M-am gândit să lansăm un nou concurs, asemănător cu cel din decembrie ”Bucuria iernii, la Roman”, de data aceasta dedicat celor care prețuiesc iubirea. Știu că sărbătoarea Sf. Valentin este una ”împrumutată” de la alte popoare, dar cred că și romașcanii se pot bucura de acest frumos dar al vieții, iubirea. Astfel, grupul de pe Facebook ”Bucuria iernii, la Roman” și-a modificat denumirea în ”Competiția iubirii, la Roman” și toți cei interesați se pot înscrie accesând următorul link - https://www.facebook.com/groups/487429054990708/

Cei care se înscriu la concurs trebuie să trimită o singură imagine sau clip video, care să le aparțină, cu ce consideră fiecare că reprezintă iubirea, iar cei care vor obține cele mai multe like-uri până pe 12 februarie vor câștiga câte un premiu de care să se bucure pe 14 februarie, de Valentine’s Day”, spune primarul municipiului Roman Lucian Micu.

Romanul Financiar

 

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.