A+ A A-

Vremea se schimbă de astăzi. Iarna autentică lovește România

iarna in romaniaConform meteorologilor, iarna autentica loveste Romania. Dupa temperaturi de 16 grade in Muntenia, anormale pentru aceasta perioada a anului, mai mari si cu 15 grade, incepand de joi, se vor resimti primele influente ale aerului rece.

Ploile din partea de sud a Moldovei si de nord-est a Munteniei se vor transforma in lapovita si ninsoare. Vineri, valorile termice diurne vor fi in jurul pragului de inghet in partea de nord-est a teritoriului.

In celelalte zone temperaturile se vor apropia semnificativ de valorile termice normale pentru aceasta perioada, urmand ca in regiunile vestice sa vorbim inca despre un regim termic agreabil, cu valori in jurul a 7-8 grade.

"In cursul noptii de joi spre vineri ploile prezente in partea de est, sud-est a teritoriului se vor transforma in lapovita si ninsoare. Pe parcursul zilei de vineri si mai ales sambata si duminica ninsorile slabe cantitativ sa fie prezente in regiunile sudice, mai suparator va fi vantul care se va asocia cu valorile coborate, astfel incat senzatia de rece va fi amplificata", a spus meteorologul Gabriela Bancila.

Sursa: https://www.meteo.ro/stire/3659/Un-val-de-aer-polar-loveste-Romania.-Vremea-se-schimba-radical-de-astazi.html

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.