A+ A A-

Roman: Selecție pentru 300 de locuri de muncă în Portugalia, în domeniul agricol

locuri de munca portugaliaSelecția va avea loc in data de 17 ianuarie 2018, incepand cu ora 09.00, in municipiul Roman, judetul Neamt, la Complexul Bradutul, b-dul Republicii, nr.46. La selectie vor participa reprezentanti ai trei mari companii angajatoare din Portugalia.

Durata contract: aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare.

Data estimata de angajare: sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2018.

Cerinte: sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura, cu experienta in recoltarea zmeurei sau in munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul ofera plata în avans a drumului pana in Portugalia iar suma aferenta deplasarii se va deduce din primele salarii.

Salariu: Salariul de baza pentru culegatori zmeura fara ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/luna / 1199 euro brut/luna.

Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plateste 4,52 euro/zi lucratoare, pentru alocatia de hrana, plata efectuata la sfarsitul lunii impreuna cu salariul.

Limba straina: Avantaj cunostinte de baza limba engleza/spaniola/portugheza dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul in judetul Neamt, care corespund cerintelor posturilor oferite si sunt interesate de a participa la selectie, se vor adresa consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt, tel: 0233/743848, 0233/219514, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

- Copie Carte de identitate/Buletin;

       - CV in lb romana;

        - Adeverinta medicala (apt pentru munca);

        - Dosar plic.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 15.01.2018.

Comunicat de presă AJOFM Neamț

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.