A+ A A-

Șoferul accidentat grav la Traian, pe E85, a fost transferat de la CPU Roman, la Iași

accident suinprod romanDupă cum informam ieri, 9 ianuarie, în jurul orei 13:14, pe E85 la intrare în Traian dinspre Roman, a avut loc un accident de circulație din care a rezultat o victimă, un bărbat de 42 ani, diagnosticat policontuzionat prin accident rutier, TCF, fractură antebraţe bilateral, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Municipal Roman.

Din CPU a fost preluat de un echipaj cu asistent medical în vederea efectuării transferului interclinic la Cl. N.C. „N. Oblu” Iaşi.

În știrea de ieri precizam că Dispeceratul ISU Neamț a anunțat, la ora 13.30, că în satul Traian, pe E85, a avut loc un accident rutier.

În urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată și s-a solicitat intervenția echipei de descarcerare.

La locul accidentului s-au deplasat două echipe de pompieri de la Detașamentul Roman, cu o autospecială de descarcerare grea și o autospecială de stingere incendii.

Din primele informații, accidentul s-a produs la intersecția cu drumul ce duce spre SUINPROD.

Un autovehicul greu care se deplasa pe E85, dinspre Traian spre Roman, a oprit ca să vireze spre SUINPROD, pe banda regulamentară de mers.

Un al camion, care circula în același sens de mers, s-a izbit violent în spatele primei mașini care intenționa să vireze stânga.

Conducătorul vehiculului din spate a rămas prins între fiarele contorsionate ale cabinei.

Puteți citi aici: https://romanulfinanciar.ro/stiri-locale-2018/113-ianuarie-2018/12114-de-ultima-ora-accident-rutier-cu-o-persoana-incarcerata-la-traian-pe-e85

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.