A+ A A-

Merceolog, șef serviciu, responsabil PSI și referent – posturi scoase la concurs la Spitalul Roman

angajari spital romanSpitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de referent de specialitate debutant pentru Biroul Achiziţii Publice.

Mai multe detalii găsiți aici: https://posturi.gov.ro/post/referent-de-specialitate-debutant-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-neamt-2/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de şef Serviciu R.U.N.O.S.

Mai multe detalii găsiți aici: https://posturi.gov.ro/post/sef-serviciu-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de merceolog II la Biroul Aprovizionare.

Mai multe detalii găsiți aici: https://posturi.gov.ro/post/merceolog-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de responsabil P.S.I.

Mai multe detalii găsiți aici: https://posturi.gov.ro/post/responsabil-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-neamt/

Sursa: posturi.gov.ro

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.