A+ A A-

Bugetul local pe 2018 va fi dezbătut cu consilierii locali și categoriile socio-profesionale din Roman

intalnire bugetConducerea Primăriei Roman intenționează să discute cu reprezentanții categoriilor socio-profesionale, la fel ca anul trecut, în privința alocărilor bugetare și pentru a face o listă cu propuneri pe care administrația locală le va putea aplica.

„Am început să lucrăm pentru alcătuirea bugetului pe anul în curs, bugetul național fiind promulgat de președinte și publicat în Monitorul Oficial pe 3 ianuarie.

Voi purta discuții, așa cum am promis și am făcut și în anul anterior, cu consilierii locali, pentru a vedea și opinia acestora asupra modului de cheltuire a banilor. În același timp, am programat o serie de întâlniri, de dezbateri publice pe buget, și cu cele mai importante categorii socio-profesionale, însemnând profesori, medici, ONG-uri, tineri, pensionari, culte și oameni de afaceri. Consider că din aceste dialoguri pot rezulta idei bune și o listă cu prioritățile reale pe care administrația locală trebuie să le aibă pentru comunitate”, a precizat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Conducerea administrației locale speră ca în jurul datei de 15 februarie, bugetul pe 2018 să fie aprobat în Consiliul Local Roman.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.