A+ A A-

Câteva sute de romașcani au achitat impozitele pentru 2018, în prima zi de activitate a Direcției de Impozite și Taxe Locale

plata taxe localeDirecția de Taxe și Impozite Locale din cadrul Primăriei municipiului Roman și-a reluat activitatea de încasare a dărilor locale începând cu ziua de 8 ianuarie.

Chiar dacă romașcanii au trecut peste perioada sărbătorilor de iarnă și a Anului Nou, perioadă care solicită financiar familiile, la ghișeele Direcției de Taxe și Impozite Locale s-au prezentat 612 persoane ca să achite impozitele aferente anului 2018. Aceștia au beneficiat, ca de altfel toți cei care achită în primele trei luni impozitele și taxele locale, de bonificația de 5% stabilită prin hotărâre de consiliu local.

Începând cu data de 8 ianuarie se fac încasări și pentru cei care au concesionat locuri de parcare de reședință. După achitarea taxei pentru locul de parcare, proprietarii sunt invitați să se prezinte la camera 64 (etaj 2) din Primăria municipiului Roman pentru a semna actele adiționale la contractul de concesiune a locului/locurilor de parcare de reședință.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.