A+ A A-

Medicul Alina Elena Țubucanu – ADMIS la examenul de medic cardiolog în cadrul Spitalului Roman

concurs spital medic cardiologÎn cursul zilei de astăzi, 8 ianuarie, Spitalul Roman a publicat rezultatul la examenul desfășurat pentru ocuparea unui post de medic cardiolog.

Astfel, conform rezultatului comunicat, medicul Elena Alina Țubucanu a fost declarată ADMIS, cu 231,47 de puncte. Numărul minim de puncte necesar pentru a fi ADMIS a fost de 60.

„Medicul cardiolog Alina Țubucanu, din Bucureşti, venită la Roman după căsătoria cu medicul psihiatru Daniel Țubucanu, a lucrat, începând cu anul 2012, la secţia de cardiologie a Spitalului Municipal de Urgenţă Roman. Din septembrie 2013, a încheiat colaborarea cu unitatea medicală romaşcană, pentru a continua activitatea la clinica privată Central Clinic”, se arăta la data de 20 iunie 2014 într-un articol în presa locală.

După cum ne informează pagina de Internet a Spitalului Roman, Secţia Cardiologie funcţionează cu un număr de 30 paturi din care 15 paturi terapie intensivă coronarieni şi are ca personal angajat 1 medic, 12 asistente cu grad principal şi 8 personal auxiliar.

Medic Șef este dr. Firăstrău Victor - medic primar cardiologie, competenţă ecocardiografie.

Pe data de 18 octombrie 2017, Spitalul Municipal de Urgență Roman anunța organizarea mai multor concursuri de angajare de medici în secții, după cum urmează:

-     două posturi – specialitatea Cardiologie;

-     două posturi – specialitatea Medicină Internă;

-     un post – specialitatea Radiologie și Imagistică Medicală;

-     un post – specialitatea Obstetrică – Ginecologie;

-     un post – specialitatea Endocrinologie;

-     un post – specialitatea Diabet, Nutriție și boli metabolice;

-     un post – specialitatea Neurologie;

În același timp, Spitalul Roman a mai anunțat organizarea unui concurs de angajare medici specialiști, după cum urmează:

-     un post medic specialist Neurologie;

-     un post medic specialist Oncologie Medicală.

După încheierea perioadei de înscriere, luni, 30 octombrie 2017, conducerea spitalului comunica faptul că pentru concursul de angajare s-au depus următoarele dosare:

-      Emanuela Boteanu – medicină internă

-      Loredana Ciocan – medicină internă

-      Andreea Miclăuș – medicină internă

-      Mădălina Andriescu – obstetrică ginecologie

-      Elena Adina Leoreanu – diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

-      Elena Alina Țubucanu – cardiologie

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.