A+ A A-

Roman: un autoturism s-a răsturnat în șanț – 3 victime au fost transportate la CPU – Spital Roman

accident roman masina in santConducerea Serviciului de Ambulanță Neamț comunică faptul că în ziua de 07.01.2018, la ora 04:10, a fost solicitată o Ambulanță în Roman, în cazul unui accident rutier cu 4 victime.

A fost vorba de un autoturism răsturnat într-un șanț. La fața locului, echipajul de pe Ambulanță a găsit 4 victime; 3 victime au fost transportate la CPU a Sp. Municipal Roman în timp ce cea de a 4-a victimă a refuzat transportul la spital:

A fost vorba de o victimă sex masculin, 21 ani, diagnostic: traumatism toraco-lombar prin accident rutier, preluat de un echipaj cu medic şi predat la CPU a Sp. Municipal Roman, o victimă sex masculin, 23 ani, diagnostic: TCF prin accident rutier, traumatism hemitorace drept, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Municipal Roman și o victimă sex masculin, 22 ani, diagnostic: traumatism membru superior, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Municipal Roman.

Vom reveni cu detalii de la Poliția Rutieră în ceea ce privește împrejurările producerii accidentului rutier.

Sursa: comunicat de presă Ambulanța Neamț         Foto: arhivă

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.