A+ A A-

Roman: Un adolescent cu arsuri grave a fost transportat de urgență, cu elicopterul, la București

adolescent arsConform unui comunicat de presă al Ambulanței Neamț, în ziua de 07.01.2018, la ora 14:11, un echipaj medical a fost solicitat să intervină la Moldoveni – Roman.

La fața locului, echipajul a găsit un adolescent de 17 ani care prezenta arsură gr. II-III pe aprox. 35% din suprafața corporală (față, mâini, picioare).

Din primele informații, ar fi vorba de un televizor mai vechi, cu tub, care a explodat în timp ce tânărul dormea.

Tânărul a fost preluat de un echipaj cu asistent medical, predat unui echipaj cu medic şi transportat la CPU a Sp. Municipal Roman.

Din CPU Roman a fost preluat de un echipaj cu medic şi transportat în vederea efectuării transferului interclinic cu elicopterul la Sp. „Grigore Alexandrescu” București.

Duminică, 07.01.2018, la ora 14:55, un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, a executat o misiune de asigurare a măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la aterizarea-decolarea elicopterului SMURD din municipiul Roman, sediul Detașamentului de pompieri.

Vom reveni cu amănunte în privința cazului.

Sursa: Ambulanța Neamț

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.