A+ A A-

Nu uitați, astăzi: Eveniment la Patinoarul Roman, pentru toate Ioanele și Ionelele care sărbătoresc onomastica

invitatie la patinoar 2Conducerea Primăriei Roman a organizat astăzi un eveniment la Patinoarul Roman. Astfel, pentru domnișoarele și doamnele care sărbătoresc onomastica, accesul este gratuit pe patinoar de la ora 16.00.

De Sfântul Ioan Botezătorul, m-am gândit să le facem o bucurie fetelor, tinerelor, doamnelor care vor să-și petreacă ziua la mișcare, pe patinoar. Astfel, toate cele care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul vor putea, între orele invitatie la patinoar16.00 și 22.00, să nu plătească accesul la patinoar, nici închirierea patinelor. Începem anul cu generozitate, să oferim câte un prilej de bucurie celor din jur.

Și pentru ceilalți iubitori ai patinajului, pregătim o zi de sărbătoare, cu muzică bună și atmosferă de distracție”, precizează Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Domnișoarele și doamnele care poartă numele Sf. Ioan și derivate ale acestuia sunt rugate să prezinte la intrarea pe patinoar un act de identitate, pentru a putea beneficia de gratuitate.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.