A+ A A-

Atenție la lucrările din apartamente, în Roman: somație și o sancțiune pentru demolarea unor pereți interiori

demolari pereti interioriConducerea Poliției Locale Roman comunică faptul că, în ceea ce privește activitatea polițiștilor locali din cadrul Compartimentului Disciplină în Construcții, în luna noiembrie, au fost executate următoarele activități:

- s-a transmis o somație pentru obținerea de avize și intrarea în legalitate (demolarea mai multor ziduri interioare la imobilul situat în Roman, Pietonal Ștefan cel Mare, bl. 11, parter I);

- s-a aplicat o sancțiune contravențională pentru demolarea fără documentația necesară a unui perete interior la bloc (amendă) în valoare de 1000 lei cu măsura complementară - obligativitatea intrării în legalitate sau aducerea la starea inițială a terenului până la data de 03.01.2018;

S-au primit 2 (două) sesizări :

-      cu privire la furturi şi a tulburării de posesie în strada Sucedava , nr.184;

-      cu privire la mutarea unei împrejmuiri (gard), - tulburare de posesie, aruncare cu otrăvuri, etc., în imobilul situat în strada Maramureș, nr.62, comunicându-se petenților la ambele sesizări că problemele ridicate sunt de de competența altor instituții.

Pe tot parcursul lunii noiembrie s-au efectuat controale periodice pentru depistarea a persoanelor care lipesc afișe de mică publicitate pe stâlpi şi pomi, etc., precum şi a celor care mențin pe domeniul public panouri stradale fără avizul Primăriei Roman.

Sursa: Sinteza Poliției Locale Roman – noiembrie 2017 Foto: arhivă

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.