A+ A A-

Bucurie de Moș Nicolae: romașcanii au venit în număr mare la patinoar, în prima seară de deschidere. Galerie foto

bucurie de mos nicolae patinoar 3În seara zilei de Moș Nicolae, așa cum a fost anunțat, patinoarul din Piața Roman Vodă și-a deschis porțile pentru romașcani. Chiar dacă deschiderea oficială a fost anunțată ca fiind la ora 18.00, cei dornici de patinaj au sosit încă de la ora 17.30 să se pregătească.bucurie de mos nicolae patinoar 1

Standul pentru închiriat patine a fost luat cu asalt, în seara de Moș Nicolae, singura condiție de închiriere patine fiind prezentarea unui act de identitate.

De joi, 7 decembrie, închirierea patinelor se va putea face doar contra cost.

bucurie de mos nicolae patinoar 2Patinoarul Roman va fi deschis zilnic, între orele 11.00 și 22.30. Firma care a amenajat patinoarul pune la dispoziția cetățenilor 150 de perechi de patine. Zilnic, se vor asigura șase sesiuni de acces pe patinoar, fiecare cu o durată de 90 de minute, prețul de intrare fiind de 10 lei. Taxa de închiriere a patinelor este de 10 lei. După fiecare sesiune de patinat, timp de o jumătate de oră se vor executa lucrări de curățare a suprafeței de gheață. bucurie de mos nicolae patinoar 4

Administratorul patinoarului a amenajat și un spațiu de unde cetățenii pot să cumpere băuturi calde.

Patinoarul va fi funcțional până pe 28 februarie dacă și temperaturile exterioare vor permite. Patinoarul în aer liber din Piața Roman Vodă are o suprafață de 400 de mp.

Accesul în incinta patinoarului se face numai dinspre fântâna arteziană. Acolo am realizat un spațiu acoperit cu scânduri pentru ca patinatorii să intre și să părăsească incinta. Pe acea platformă am așezat bănci care pot fi folosite pentru încălțarea și descălțarea de patine.

bucurie de mos nicolae patinoar 5Pe partea dinspre Colegiul Roman Vodă avem o căsuță pentru alimentație publică de unde se pot consuma băuturi calde și gustări, fructe și sucuri. Toate acestea vor funcționa pe toată perioada patinoarului. Invităm pe toți romașcanii dar și pe locuitorii zonei Roman care vor să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă să ne viziteze”, a declarat Vergil Turcu managerul firmei VIOBETI COMIMPEX SRL București, firmă cu care Primăria Roman are încheiat un acord de colaborare, aprobat în CL Roman, pentru organizarea SĂTUCULUI LUI MOȘ CRĂCIUN și PATINOARULUI.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.