A+ A A-

Cadou de Moș Nicolae pentru romașcani și locuitorii zonei Roman: se deschide patinoarul. Astăzi este gratuit

patinoar deschidere 1Primăria municipiului Roman vă aduce la cunoștință faptul că de astăzi, 6 decembrie, Patinoarul Roman a fost dat în folosință. Firma care a achiziționat echipamentul a finalizat montarea echipamentelor și instalațiile funcționează conform normelor, pentru a oferi iubitorilor sportului pe patine condiții optime. patinoar deschidere 2

Patinoarul își va deschide astăzi porțile de la orele 18.00 și 20.00, când accesul este gratuit, un cadou de Moș Neculai.

patinoar deschidere 3Patinoarul Roman va fi deschis zilnic, între orele 11.00 și 22.30. Firma care a amenajat patinoarul pune la dispoziția cetățenilor 150 de perechi de patine. Zilnic, se vor asigura șase sesiuni de acces pe patinoar, fiecare cu o durată de 90 de minute, prețul de intrare fiind de 10 lei. Taxa de închiriere a patinelor este de 10 lei. Închirierea patinelor se face pe baza cărții de identitate iar acestea se eliberează de la stand numai în baza bonului fiscal.

După fiecare sesiune de patinat, timp de o jumătate de oră se vor executa lucrări de curățare a suprafeței de gheață. patinoar deschidere 4

Administratorul patinoarului a amenajat și un spațiu de unde cetățenii pot să cumpere băuturi calde. Investiția este realizată printr-un parteneriat public-privat, cheltuiala suportată de administrația publică locală fiind cea pentru asigurarea furnizării energiei electrice.

Comunicat de presă al Primăriei Roman

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.