A+ A A-

Se lucrează în plin la asfaltarea drumului DN 15D, tronsonul Gâdinți, Poienari, Pâncești și Bozieni

drum modernizariÎn jurul datei de 17 octombrie, Direcția Națională de Drumuri a început lucrarea de pe drumul național DN 15D, ce asigură legătura între Neamț și Vaslui, ce presupune așternerea unui covor asfaltic pe o lungime de 30 de km, drumul traversând localitățile Gâdinți, Poenari, Pâncești și Bozieni.

DRDP Iaşi a pus în funcţiune la Vaslui o bază proprie pentru producerea de asfalt. Staţia de asfalt, model AMMANN, este nouă, face parte din „Trusa de intervenţie rapidă” achiziţionată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi are o productivitate de 90 de tone pe oră, informează un comunicat al DRDP Iași.

Prima lucrare executată cu mixtură produsă de această staţie este realizată în aceste zile pe drumul naţional DN 15D, sectorul Gâdinţi – Negreşti, în judeţul Neamţ, unde este turnat un covor asfaltic. Lucrarea este realizată în regie proprie de către Formaţia de producţie a DRDP Iaşi, înfiinţată recent, cu utilajele de transport şi aşternere asfalt care au fost achiziţionate prin acelaşi proiect de dezvoltare al CNAIR. drum modernizari 2

Astăzi am revenit la lucrările de pe drumul național DN 15 D, împreună cu directorul general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, inginerul Ovidiu Laicu, pentru a vedea cum a evoluat proiectul în ultimele săptămâni, de la ultima vizită pe care am făcut-o în zonă.

Sunt mulțumit de cum se prezintă situația pe acest traseu extrem de important pentru participanții la trafic, care se deplasează pe ruta Roman – Vaslui.

Vreau ca până la instalarea sezonului rece, cât mai multe drumuri care trec prin Neamț să fie reparate și modernizate, iar promisiunile mele față de locuitorii județului nostru să fie onorate.

Pentru mine, asigurarea unei infrastructuri rutiere de calitate este o prioritate și urmăresc cu maxim interes tot ce se desfășoară în acest domeniu, pentru că vreau să avem drumuri bune în toate zonele județului”, a precizat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

DN 15 D, pe care se fac reparații acum, traversează localitățile Gâdinți, Poienari, Pâncești și Bozieni.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.