A+ A A-

Incendii: Un arbore a luat foc în Roman și două locuințe au luat foc, la Pâncești și la Oniceni

interventii incendiiSâmbătă, 11.11.2017, la ora 15:27, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Holm, com. Pâncești. La fața locului s-au deplasat 4 pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.

În urma evenimentului au ars: un pat, lenjerie și un covor.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

Sâmbătă, 11.11.2017, la ora 16:44, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un arbore, în mun. Roman. La fața locului s-au deplasat 4 pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.

În urma evenimentului a ars trunchiul unui arbore.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător”.

Sâmbătă, 11.11.2017, la ora 19:29, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Solca, com. Oniceni. La fața locului s-au deplasat 6 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman și 3 voluntari cu o autospecială de stins incendii din cadrul SVSU Oniceni.

În urma evenimentului a ars acoperișul unei magazii confecționat din plăci OSB (plăci din material lemnos presat) și tablă cutată pe aproximativ 12 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,burlan de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile”. Sursa: ISU Neamț

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.