A+ A A-

sigla inox telefon

 

S.C. ANDTERM  S.R.L., infiintata in anul 2008, ofera servicii complete clientilor sai, la standarde europene, folosind tehnici moderne, materiale de calitate si o echipa de profesionisti bine pregatita, cu o mare experienta, specializata in executia  si comercializarea de confectii inox si fier .

Realizam lucrări simple şi complexe în inox sau fier, de cea mai bună calitate şi la cele mai bune preţuri, limita fiind doar imaginaţia dumneavoastră. Seriozitatea, profesionalismul, experienţa şi utilajele de care echipa noastră dispune, ne face să fim cei mai buni în domeniu. Atât portofoliul nostru de lucrări, cat şi clienţii nostri sunt cei ce ne recomandă.

Obiectele realizate din inox isi vor pastra acelasi aspect indiferent de gradul de uzura, o lunga durata de timp fara a se pierde din stralucire sau luciu.

Calitatea produselor este una deosebita accesoriile si materialele folosite fiind de cea mai inalta calitate.

Va stam la dispozitie pentru materializarea dorintelor dumneavostra cu confectii de inox care sa se incadreze perfect atat in interior cat si in exteriorul locuintei sau biroului dumneavoastra.

Inoxul este un material ce denota stil si eleganta, se imbina usor cu sticla, lemnul si policarbonatul, este usor de intretinut si dureaza in timp. Deoarece dorim sa va oferim cea mai buna calitate, folosim inox alimentar  AISI 304 si oferim declaratii de conformitate pentru lucrare si materiale.

Specialistii nostri executa din inox: balustrade pentru interior si exterior, scari cu trepte din lemn, copertine din inox si policarbonat, mobilier, elemente decorative.

Modelele pot fi produse de noi insa daca exista o preferinta din partea clientilor suntem in masura sa raspundem pozitiv solicitarilor.

Oferim  deasemeni servicii de prelucrari mecanice clasice – strunjire, gaurire, frezare, rectificarea suprafetelor plane si cilindrice ,debitari si indoiri table si profile laminate,suduri fier,aluminiu si inox.

Deoarece avem convingerea ca principalele noastre atu-uri sunt calitatea si preturile reale, politica firmei este orientata catre realizarea si promovarea celor mai bune produse si servicii, care ne permit satisfacerea cerintelor beneficiarilor.

sigla inox telefon

 

www.inxoroman.ro

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.