A+ A A-

 logo

 

SAN MARCO ROMAN este reprezentantul local COLORIFICIO SAN MARCO, leader in Italia in productia de sisteme de vopsire pentru constructii. Importator in Roman al brand-ului SAN MARCO Italia ce se bazeaza pe o experienta de peste 60 de ani in productie si comercializare de varuri lavabile, lacuri, emailuri, grunduri si o ,mare varietate de tencuieli decorative, alaturi de parteneri din peste 20de tari impartasim renumele , istoria si calitatea.

SAN MARCO ROMAN ofera consultanta specializata in amenajari interioare si exterioare, consultanta gratuita personalizata pentru orice produs , oferind deasemenea informatii , sfaturi si cele mai noi inovatii in industrie proprietarilor de case sau constructorilor , aplicatorilor , arhitectilor sau designerilor.

SAN MARCO ROMAN va invita in micul nostru showroom din STR Libertatii,bl.3, sc.C , parter , unde puteti vedea, atinge si admira vopsele decorative ce lasa spatiu abilitatii si fanteziei decoratorului si , de ce nu, imaginatiei privatului care doreste sa puna amprenta personala si unica casei sale pentru a face un spatiu unic si placut.

Produsele SAN MARCO ROMAN :

– finisaje decorative de interior sau de exterior

– tencuieli decorative(acril -siloxanice,sau acrilice)

– amorse

– vopsele si grunduri

– lavabile quartz

– intretinere lemn

– superlavabile

– tencuieli,tinciuri,gleturi

– vopsele lemn si fier

Pentru mai multe sugestii si idei va asteptam in showroom:

Str. Libertatii bl.3, sc.C, parter .

Telefon: 0727.977.777 .

Email: sanmarco.roman@gmail.com

Facebook SANMARCO ROMAN

 

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.