A+ A A-

logo Rub

 

RUBIN CONSTRUCT, aparţinând societăţilor RUBYNIO PREST SRL şi DABOCOM PREST SRL, este prezent pe piaţa de profil de peste 10 ani.

Specializat în lucrări de construcţii rezidenţiale, nerezidenţiale sau cu destinaţie mixtă, modernizări, izolaţii şi termosisteme dar şi prin comercializarea de materiale de construcţii, instalaţii sanitare, scule mecanice şi electrice, unelte de mână (pentru casă şi grădină) şi numeroase accesorii, RUBIN CONSTRUCTs-a dovedit a fi un partener de încredere în relaţiile economice cu beneficiarii serviciilor sale.

Clienţii noştri sunt deopotriva persoane fizice private, societăţii comerciale şi instituţii bugetare de pe raza municipiului şi nu numai.

Raportul calitate/preţ este unul probat şi bine cotat, în toţi aceşti ani de experienţă.

Ne găsiţi în Roman, judeţul Neamţ, Pietonal Ştefan cel Mare, bloc. M1, parter (intrarea dinspre Biserica Precista Mare sau "Spitalul Vechi").

Pentru mai multe informaţii ne puteţi contacta la unul din telefoanele 0745.072.859 şi 0766.672.560 sau pe adresa de email:

 

office@rubinconstruct.ro

https://www.facebook.com/Rubin-Construct-Roman-522887571470998/

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.