A+ A A-

paine pe vatra

MIRALUCIA PROD SRL

 

Miralucia Prod SRL, firma de elita ce ofera diverse sortimente de paine si  produse proaspete de patiserie, prezenta pe piata din 1997, va ajuta sa redescoperiti gustul amintirilor „ca la mama acasa”.

        Brutaria Miralucia – cand spunem Miralucia, spunem painea profesorului, spunem calitate, sanatate, prospetime si bun gust.    

Aici se coace adevarata paine pe vatra in cuptor traditional, placinte cu branza, cozonaci deliciosi cu nuca si cacao. Totul natural si proaspat. Totul „ ca la mama acasa”   

Din respect pentru clientii nostri si totodata din dorinta de a aduce permanent ceva nou pe masa dumneavoastra, Brutaria Miralucia isi diversifica gama de specialitati de panificatie si patiserie producand dupa metode traditionale in cuptor pe vatra.

Pe lângă produsele de pâine de o calitate incontestabilă, firma ne mai oferă o gamă largă de produse de patiserie realizate după o reţetă tradiţională.

Brutaria Miralucia, este dotata cu utilaje performante care asigura un standard ridicat al calitatii produselor fabricate si care corespund din toate punctele de vedere cerintelor actuale in vigoare.

Societatea MIRALUCIA PROD  SRL

CUI: 9859241

NR. REG. COMERT: J27/523/1997

Str. T. Vladimirescu bl. 4/11, Roman jud. Neamt

                     Tel. 0731025801, Fax. 0372875698

                     E-mail: miraluciasrl@hotmail.com      

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.