A+ A A-

Occidental

OCCIDENTAL CONSTRUCT

 

Firma noastra OCCIDENTAL CONSTRUCT Roman a fost infintata in iunie anul 1994 si de atunci ne remarcam pe piata constructiilor, afacerea noastra urmand un trend ascendent devenind cunoscuti datorita tehnologiilor si ideilor inovatoare pe care le implementam.

De-a lungul timpului, dand dovada de profesionalism, solicitudine si seriozitate in relatiile cu clientii nostri, am acumulat o vasta experienta in domeniul constructiilor de drumuri si poduri, ceea ce ne-a asigurat un loc bine definit pe o piata stricta si in continua crestere.

Noi, Conducerea SC OCCIDENTAL CONSTRUCT SRL ne angajăm sa asigurăm îndeplinirea obiectivelor în cele mai bune condiţii, pentru a obtine satisfacţia deplină a clienţilor nostri, a angajaţilor şi tuturor părtilor interesate. În acest scop, atenţia noastra este focalizată pe cerinţele şi asteptările clienţilor, protectia mediului şi a resurselor naturale.

Sănătatea angajaţilor si securitatea locului de munca reprezintă, de asemenea, un element important, deoarece are un efect benefic asupra angajaţilor nostri. Noi luam in considerare toate aceste aspecte atunci cand luam decizii in societate.

Dispunem de personal cu inalta pregatire profesonala fiind atestati ca Responsabil Tehnic cu Executia, Controlul calitatii ,precum si certificare ISO 9001:2000 si recunoastere A.P.D.P. ceea ce asigura lucrarilor noastre un ridicat grad de siguranta si calitate.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri.

 

ACTIVITATEA NOASTRA

Activitatea principala a societatii noastre are ca scop proiectarea si executia lucrarilor de constructii civile, drumuri si poduri, abordand investitii complexe, in timpul cel mai scurt, la calitatea si cerintele beneficiarilor acestora.

Dispunem de personal cu inalta pregatire profesonala fiind atestati ca Responsabil Tehnic cu Executia si Inspector de Santier, ceea ce asigura lucrarilor noastre un ridicat grad de siguranta si calitate. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri.

CONTACT

S.C. Occidental Construct S.R.L Roman

Adresa: Strada Tirului, Nr. 8, Roman, judetul Neamt, Cod: 611135
Telefon Fix: 0233 741 293
Fax: 0233 742 273
E-mail:  office@occidental.ro

Web: www.occidental.ro

 

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.