A+ A A-

bacanie logo

Băcănia cu Dichis, promotorul alimentației sănătoase în Bacău și Roman

 

Nu mai este un secret pentru nimeni că Băcănia cu Dichis este unul dintre principalii promotori ai alimentației și stilului de viață sănătos, în Bacău și Roman, acolo unde sunt prezenți fizic pentru clienți și persoanele care au nevoie de produse, sfaturi sau soluții practice  în acest domeniu.bacanie intro

Trecând prin central Romanului este imposibil să nu remarci “Băcănia cu dichis” , un spaţiu superb amenajat în care se întâlnesc sute de produse, perfect ordonate şi aranjate, ce vor să dea frumuseţe, aromă, savoare, culoare şi sănătate vieţii tale. Este un loc magic pentru că fiecare ingredient are povestea lui, este un loc plin de creativitate, este un concept proaspăt şi inovativ. Povestea acestei afaceri a fost creata de Oana si Adrian care din 2014, așează neobosiți, cu dichis și cunoaștere, pe rafturile Băcăniei, toate produsele alimentare de origine vegetală de trebuință pentru alimentația zilnică. În plus, încă de la început, misiunea de a educa și de a oferi informații prețioase în domeniul nutriției, a fost mai presus decât business-ul în sine. În acest sens se informează în permanență, participă la evenimente din domeniu culinar și, apoi, dau mai departe, organizând la rândul lor, în sediile din Bacău și Roman, evenimente, demonstrații și lansări de carte în domeniul culinar.

Băcănia cu dichis - un concept nou în oraşul nostru… Când şi de unde a apărut idea unui magazin cu mirodenii?

Băcănia cu dichis este un concept de magazin specializat pe comercializarea de produse foarte variate pentru  un stil de viaţă sănătos: de la condimente la cărţi de bucate şi prăjituri vegane.

Ideea acestei Băcănii a apărut în anul 2012 iar în 2013 am început să o concretizăm. Eram deja după o perioadă de aproape 2 ani în care experimentasem dieta vegetariană şi observasem efectele ei benefice. Ne-am întrebat ce putem face să ajutăm oamenii să conştientizeze importanţa alimentaţiei sănătoase şi aşa ne-a venit ideea. Un loc de unde să le poţi cumpăra pe toate. Totuşi, cel mai puternic impuls a fost venirea pe lume a primului nostru băieţel, căruia doream să îi oferim o alimentaţie şi o viaţă sănătoasă. Unii spun că am creeat un concept nou chiar şi pentru România, ceea ce nu poate decât să ne bucure!

Care sunt produsele pe care le comercializaţi?bacanie inside

Avem o gamă foarte variată de produse de origine vegetală, condimente, nuci de tot felul, seminţe variate, fructe uscate din toată lumea, lapte vegetal,  uleiuri vegetale sau esenţiale, cosmetice cât mai natural şi chiar cărţi de bucate. Printre ele se numără aroma ta şi delicioasa cafea grecească, uleiul de măsline presat la rece, produse importate din insula Creta!

CONTACT:

Roman, str Nicolae Titlescu nr 10 (langa Orange shop) tel: 0233.734.337
Bacau, str Mihai Viteazu nr 1, tel 0234.537.495

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.