De la începutul lunii noiembrie, anul curent, omul de afaceri Dan Aizic, proprietarul Grupului Agroindustriala SA Bacău (prin intermediul căreia controlează Hotelul Dumbrava din centrul municipiului Bacău) este proprietarul Hotelului Roman, obiectiv achiziționat cu aproximativ 3,5 milioane de Euro.
Sâmbătă, 23 noiembrie, seara, a fost planificată inaugurarea oficială a Restaurantului Excelsior, restaurantul Hotelului Roman, în prezența oficialităților locale și a oamenilor de afaceri din zonă.
Evenimentul a fost organizat și pentru a marca preluarea obiectivului Hotel Roman, cu toate centrele de afaceri pe care le are acesta – SPA, restaurant, cofetărie, cramă, centrul de înfrumusețare.
Din 24 noiembrie, Restaurantul Excelsior Roman se deschide pentru clienți.
Prezent la evenimentul de deschidere, omul de afaceri Dan Aizic, proprietarul Grupului Agroindustriala SA Bacău și a Hotelului Roman ne-a declarat că intenționează să investească în modernizare obiectivului recent achiziționat, pentru început, aproximativ 500.000 Euro.
„Suntem foarte cunoscuți în Bacău pentru că promovăm un turism de calitate. Hotelul Dumbrava va intra într-un circuit turistic cu Hotelul Roman.
Vom face modernizări semnificative care vor aduce Hotelul Roman la rangul Hotelului Dumbrava. Avem în vedere și perfecționarea personalului care va deservi obiectivul.
Peste puțin timp, clienții Hotelului Roman vor observa schimbările semnificative pe care le vom face și sunt sigur că vor avea numai cuvinte de laudă. Lucrăm cu profesioniști și din acest motiv calitatea este pe primul plan în ceea ce ne privește”, a precizat Dan Aizic, proprietarul Hotelului Roman – Grupul Agroindustriala SA Bacău.
Interiorul Restaurantului Excelsior a fost amenajat deosebit, în tonuri de auriu și negru.
Timofti Gheorghiță, managerul Restaurantului Excelsior Roman, cunoscut pentru managementul Berăriei Valhalla Bacău, a precizat că interiorul va avea 250 de locuri, capacitate care se va putea extinde pentru diferite evenimente.
Meniul a fost adaptat pentru toate gusturile, la fel și prețurile, adaptate pentru clienți. Vor fi organizate seri cu tematică și vor susține concerte, periodic, trupe și soliști de renume, predominând concertele Live.
Până la 1 martie, în funcție de vreme, restaurantul va fi extins spre terasa de vară, prin această investiție urmând să se mărească numărul de locuri.
La 1 decembrie, anul curent, de Ziua Națională a României, se va inaugura și crama Hotelului Roman care se va numi Crama Mușatinii. Crama va avea 100 de locuri.
Aici, se vor servi numai meniuri tradiționale românești, fondul muzical urmând să fie asigurat de lăutari și artiști interpreți de muzică populară.
„Toate spațiile care intră în componența Hotelului Roman, așa cum este cunoscut de clienți, vor fi modernizate. Investițiile nu vor afecta activitatea noastră iar ținta va fi să aducem totul la nivelul Hotelului Dumbrava, din Bacău, un hotel deosebit de apreciat de clienți.
Vom face ca totul să fie accesibil, mai ales din privința prețurilor, pentru clienți.
Vrem ca investițiile care se impun pe moment să le finalizăm până la 1 martie 2020, după care vom continua cu ce ne-am propus până ce întreg obiectivul va arăta altfel, modernizat și reorganizat”, a declarat Nicoleta Fîcă, managerul Hotelului Roman.