A+ A A-

Înainte de recepția finală a Arterei Roman Vest se va face analiza de laborator a asfaltului folosit

probe de asfaltConducerea Primăriei Roman a anunțat luni, 17 iulie, că se firma care a realizat lucrările pe Artera Roman Vest a solicitat semnarea recepției finale a lucrării.

Conducerea administrației romașcane spune că va fi de acord cu solicitarea firmei numai după ce se va analiza într-un laborator specializat materialul folosit la asfaltarea arterei.

„Mi-am luat angajamentul de dinainte de a fi ales primar că voi urmări atent modul de realizare a lucrărilor din oraș. Mă țin de promisiune și voi analiza atent nu doar modul de efectuare a lucrărilor, ci și calitatea materialelor folosite. În acest sens, le-am solicitat angajaților de la Direcția Tehnică din Primărie ca, înainte de recepția lucrărilor la Artera Roman Vest, să ia probe din asfalt și să le verifice calitatea la un laborator ales de către noi, autorizat în acest sens. Voi face astfel de verificări de fiecare dată când voi avea dubii sau când cetățenii îmi vor sesiza anumite disfuncționalități”, a precizat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.