A+ A A-

A fost semnat contractul pentru reabilitarea și modernizarea str. Eternității

modernizare eternitatiiLuni, 10 iulie, a fost semnat contractului de lucrări pentru refacerea străzii Eternităţii, refacerea trotuarelor cu pavele, amenajarea de locuri de parcare şi de spaţii verzi.

Licitaţia a fost câştigată de firma PHR Construct Solutions SRL, valoarea contractului fiind de 709.797,78 de lei, cu TVA.

Constructorul care a câștigat contractul multianual de refacere a carosabilului cu covor asfaltic va realiza lucrări pentru amenajarea străzilor perpendiculare pe str. Eternităţii.

La finalul lucrărilor, strada Eternităţii va avea sens unic, de la bulevardul Republicii spre strada Mihai Viteazu. Străzile care se unesc cu Eternității vor avea tot sens unic astfel încât traficul din zonă să fie fluidizat.

Conducerea firmei care a câștigat licitația a declarat că este foarte posibil ca activitatea în zonă să înceapă săptămâna viitoare condiția principală fiind obținerea avizelor de la Serviciul Rutier și de le celelalte organisme care, prin lege, trebuie să dea avizele de începere a lucrărilor.

În același timp, constructorul dorește să aducă în zonă toate materialele necesare după care să înceapă activitatea pentru ca lucrările să dureze puțin timp.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.