A+ A A-

Romașcanii din zona Sucedava au cerut primarului Micu să se curețe canalizările și să fie prinși câinii fără stăpân

lucian micu acasa la romascaniConducerea Primăriei Roman a continuat să răspundă invitațiilor cetățenilor și a fost prezent acasă la o familie din zona Sucedava.

Am primit, din nou, cu plăcere invitația de a discuta cu romașcanii, acasă, fără presiunea impusă uneori de întâlnirile oficiale din Primărie.

Am fost invitat acasă la familia Mihai Corodescu, din str. Sucedava, pentru a afla care sunt problemele din zonă și pentru a găsi împreună cele mai bune soluții pentru rezolvarea lor.

Cetățenii mi-au cerut să intervenim pentru a curăța geigherele pentru a nu mai fi probleme cu scurgerea apei pluviale și să facem mai des acțiuni pentru prinderea câinilor fără stăpân. O solicitare a privit și găsirea unei soluții pentru diminuarea traficului greu din zonă. O problemă mai delicată este reprezentată de persoanele care, din lipsă de educație, provoacă disconfort vecinilor, însă eu cred că împreună, cu răbdare și vorbă bună, putem să schimbăm în bine unele mentalități și să conviețuim în pace și bună înțelegere”, a spus Lucian Micu, primarul municipiului Roman pe pagina socială a sa.

Lucian Micu a promis că, în funcție de timp și de programul pe care îl are să răspundă la cât mai multe invitații venite de la romașcani.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.