A+ A A-

Accident grav la Moldoveni. Bătrânul a fost transportat la Iași

accident moldoveniServiciul de Ambulanță Neamț comunică faptul că în data de 18.05.2017, la ora 11:34, a fost solicitat un echipaj medical în localitatea Moldoveni.

La fața locului s-a constatat că este vorba de un accident rutier cu o victimă, un bărbat, de 76 ani, accidentat de maşină, diagnosticat la fața locului cu TCC prin accident rutier, hemoragie subarahnoidiană, hematom occipital. Pacientul a fost transportat de un echipaj cu asistent medical la CPU Roman după care a fost transferat la Spitalul NCH Iași.

„Accidentul a avut loc în jurul orei 11.30, pe DJ 158, în localitatea Moldoveni, din primele cercetări stabilindu-se următoarele: în timp ce un bărbat de 76 de ani, din Moldoveni circula pe o bicicletă pe DJ 158, dinspre Roman spre Buhuși, ar fi schimbat direcția de mers spre stânga, fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus”, ne informează purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.