A+ A A-

ROLL GRUP INVEST Roman – premiul de excelență 2017 la categoria Mediul de Afaceri

roll grup 1Joi, 18 mai, la Restaurantul Brăduțul s-a desfășurat gala Excelenței Romașcane 2017, manifestare care, în fiecare an cu ocazia Zilelor Municipiului Roman, scoate în evidență pe cei mai buni dintre cei buni din municipiul nostru, pe diferite categorii de activitate.

La Secțiunea Mediul de Afaceri, firma ROLL GRUP INVEST Roman a primit premiul de excelență.roll grup 3

ROLL GRUP INVEST este o societate înfiinţată în anul 2007, care oferă soluţii complete şi concrete pentru acoperişuri.

Societatea are ca profil de activitate comercializarea şi montarea de țiglă metalică pentru acoperișuri şi a sistemului pluvial aferent.

ROLL GRUP INVEST înseamnă o echipă tânără, deschisă la ideile şi dorinţele clienţilor. De altfel, începând cu data de 1 martie 2016, firma Roll Grup a lansat programul de fidelizare a clienților Card de membru VIP ROLL GRUP - reveniți oricând cu încredere. Odată cu lansarea cardului de fidelizare a fost lansată şi campania Give me 5.

roll grup 2ROLL GRUP INVEST este distribuitor acreditat al celor mai renumite branduri în domeniu: RUUKKI, Gerard, Decra, Creaton, Bramac, Novatik, Rufster. Din anul 2016 în portofoliul firmei se găsesc și produsele marca Velux. Anul acesta firma Roll Grup sărbătoreşte 10 ani de activitate, 10 ani în care, cu profesionalism, seriozitate şi garanţia unor lucrări durabile, a fost partener de încredere pentru mii de clienți.

Managerul firmei ROLL GRUP INVEST este domnul Răzvan Leonatu”, a spus primarul municipiului Roman Lucian Micu în prezentarea pe care a făcut-o înainte de a înmâna premiul.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2018 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.