A+ A A-

PATRU TRONSOANE DE DRUMURI NAȚIONALE RĂMÂN ÎNCHISE!

PATRU TRONSOANE DE DRUMURI NAȚIONALE RĂMÂN ÎNCHISE!

 

poza deschidere stire patru tronsoane de drumuriCentrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră a fost reluată, în condiții de iarnă, pe DN2N Bogza – Dumbrăveni (jud. Vrancea), pe DN23A Gologanu - Ciorăşti (judeţul Vrancea), pe DN22A Hârşova - limita cu judeţul Tulcea, pe DN24B Huşi - Albiţa, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, iar pe DN2F Ivăneşti (judeţul Vaslui) - limita cu judeţul Bacău, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone au fost redeschise şi drumurile naţionale din judeţul Tulcea (DN22, DN22D, DN22E, DN22F, DN22A).

Rămân închise, în urma ninsorii abundente și a viscolului, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

-         DN23B Măicănești – Ciorăști (jud. Vrancea);

-         DN24D Tulucești – Vârlezi (jud. Galați);

-         DN24A Huşi - Murgeni (jud. Vaslui);

-         DN11A Podu Turcului (jud. Bacău) – Bârlad (jud. Vaslui);

La ora 17:00, ora emiterii comunicatul Poliției Române, pe principalele drumuri naţionale traficul rutier este mai intens decât în mod obişnuit.

Pe DN1 s-au format coloane de autovehicule la Comarnic şi Buşteni, pe sensul de mers dinspre Bucureşti. Pentru evitarea acestora, le recomandăm conducătorilor auto care se îndreaptă către Braşov să folosească ruta alternativă DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele.

În judeţul Argeş, valorile de trafic sunt ridicate pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea şi pe DN65 Piteşti - Slatina.poza interior stire patru tronsoane de drumuri

În judeţul Ilfov, pe DN2, în zona Afumaţi, ceaţa reduce vizibilitatea sub 50 de metri.

Mare atenţie! În unele zone porţiunile de carosabil uscat pot alterna cu altele acoperite cu gheaţă sau zăpadă!

Le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă, mai ales că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare, valabilă în intervalul 30 decembrie 2014, ora 20:00 - 2 ianuarie 2015, ora 10:00, referitoare la vreme deosebit de rece. De asemenea, la noapte şi în cursul zilei de mâine vântul va avea intensificări temporare în sudul Moldovei, jumătatea estică a Munteniei şi în Dobrogea, spulberând zăpada deja depusă.

Comunicatul aparține Centrului Infotrafic al Poliției Române.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.