A+ A A-

AUTORITĂȚILE ACȚIONEAZĂ PENTRU DESZĂPEZIREA ROMANULUI!

AUTORITĂȚILE ACȚIONEAZĂ PENTRU DESZĂPEZIREA ROMANULUI!

 

„PENTRU DESZĂPEZIREA MUNICIPIULUI NU EXISTĂ SĂRBĂTOARE ȘI ZILE LIBERE”, DĂ ASIGURĂRI PRIMARUL DE ROMAN.

CINE ARE PROBLEME CU DESZĂPEZIREA SAU CU VECINII CARE BLOCHEAZĂ ACTIVITATEA POATE SUNA LA POLIȚIA LOCALĂ ȘI SE VA INTERVENI IMEDIAT.

poza deschidere stire autoritatile actioneaza pentru deszapezirea romanului„Pentru activitățile de deszăpezire ale municipiului Roman se acționează cu 22 de împingătoare cu lamă, trei mașini cu sărăriță care asigură împrăștierea materialului antiderapant, în caz de nevoie între 10 și 15 mașini basculante pentru îndepărtarea zăpezii din diferite zone ale orașului, trei încărcătoare tip WOLA, plus buldo-excavatoare cu care intervenim pe alei, în intersecții și unde este necesar”, a declarat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.

„O să acționăm pe principalele artere de circulație, în primă fază, după care pe arterele secundare, cum le numim noi, și în intersecții, acolo unde domnul primar ne-a sesizat că sunt acumulări de zăpadă de la trecerile cu deszăpezirea pe străzi.

Conform planului aprobat de Prefectura neamț și Primăria Neamț, în primă urgență de acționează la degajarea intrărilor în municipiu, E85, Ocolitoarele Est și Vest, și apoi se acționează pe celelalte străzi.poza interior stire autoritatile actioneaza pentru deszapezirea romanului

Vom interveni, după ce vom fi întreprins activitățile principale, la deszăpezirea aleilor dintre blocuri și a zonelor cu garaje, lucru care nu se făcea în ceilalți ani”, a menționat Ionel Ciocan, directorul ROSSAL Roman.

Firma ROSSAL Roman a semnat contractul de deszăpezire cu Primăria Roman, contract care este valabil și în acest an. Utilajele cu care se acționează în Roman nu aparțin, în totalitate, firmei ROSSAL Roman ci sunt închiriate de la alte societăți comerciale, în parteneriat.

De când deține contractul de deszăpezire, ROSSAL Roman nu a achiziționat decât un singur utilaj, „o sărăriță modernă care prin capacitățile sale tehnice duce la economisire de material antiderapant iar, în plus, are și lamă de deszăpezire”, după cum dă asigurări directorul ROSSAL Roman.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.