A+ A A-

EXISTĂ SĂRBĂTORI ȘI FINAL DE AN ȘI PENTRU GUNOAIE!

EXISTĂ SĂRBĂTORI ȘI FINAL DE AN ȘI PENTRU GUNOAIE!

 

PENTRU A NU SE ADUNA MULTE GUNOAIE LA PUNCTELE DE COLECTARE, LA FINAL DE AN, ROMAȘCANII TREBUIE SĂ FIE REZERVAȚI ÎN ARUNCAREA DEȘEURILOR MENAJERE!

poza deschidere stire exista sarbatori si final de an si pentru gunoaieSocietatea care se ocupă de ridicarea deșeurilor menajere a comunicat că în perioada Crăciunului a acordat angajaților zilele libere corespunzătoare și din acest motiv, din ziua de Ajun de Crăciun și până a treia zi de Crăciun, nu a ridicat nimeni deșeurile menajere de la punctele de colectare.

În unele zone, mormanele de gunoi atingeau înălțimi considerabile pentru că nu s-a mai păstrat ritmul de ridicare stabilit.

Pentru Anul Nou va fi aceeași situație!

Ultimul transport de gunoi menajer se va face în Ajunul Anului Nou după care deșeurile menajere vor rămâne la punctele de colectare până pe data de 3 ianuarie 2015.poza interior stire exista sarbatori si final de an si pentru gunoaie

„Am organizat în acest fel activitatea pentru ca și angajații noștri să beneficieze de zilele libere acordate legal. Va fi o mașină de intervenție care va acționa în punctele unde va fi solicitată sau se vor acumula multe deșeuri pentru că unii dintre romașcani scot gunoiul și îl aruncă pe 1 ianuarie.

Așa a fost organizat și în perioada Crăciunului și nu au fost probleme”, a declarat Ionel Ciocan, directorul societății comerciale ROSSAL Roman.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.