A+ A A-

L-A BĂTUT LA DISCOTECĂ ȘI I-A FURAT TOT CE AVEA!

L-A BĂTUT LA DISCOTECĂ ȘI I-A FURAT TOT CE AVEA!

 

poza deschidere stire l-a batut la discotecaCând băutura începe să conducă o persoană și nu se întâmplă invers, avem parte de evenimente de genul celui care urmează.

Reținut pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie

„În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Postului de Poliție Tămășeni, s-a reușit depistarea și reținerea unui bărbat de 29 de ani, din aceeași localitate, care este bănuit că  în noaptea de 26/27.12.2014, în curtea unei discoteci, ar fi lovit cu pumnii şi picioarele persoana vătămată, un tânăr de 23 de ani, pe care ulterior l-ar fi deposedat de un portofel în care se aflau documente personale şi 300 de lei, două telefoane şi de cheia autoturismului personal. Persoana vătămată a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal Roman pentru acordarea de îngrijiri medicale.poza interior stire l-a batut la discoteca

În cauză a fost dispusă măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, se arată într-un comunicat al IPJ Neamț.  

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.