A+ A A-

SECRETUL MESEI DE CRĂCIUN A PRIMARULUI DE ROMAN

SECRETUL MESEI DE CRĂCIUN A PRIMARULUI DE ROMAN

 

poza deschidere stire secretul mesei de craciunFiecare dintre noi așteaptă Crăciunul cu bucate tradiționale și alte delicatese, pregătite din timp sau cumpărate din magazinele de specialitate.

Tradiția afumăturilor de porc încă nu s-a pierdut pe meleagurile noastre, fiecare căutând să aibă pe masă cârnați afumați, tobă, răcituri și alte bunătăți.

Primarul Leoreanu a mărturisit că are o slăbiciune la masa de Crăciun.

„Face soția mea, de Crăciun, niște chifteluțe marinate de nu ați văzut! Alături de acestea, îmi place o gură de afinată, un pic de salată de boeuf, un pic de fripturică de purcel, un păhărel de vin rubiniu și încheiem cu o prăjitură tradițională care se face la noi în casă, specifică Bucovinei, pe care o face soția mea – kremschnitt”, a divulgat primarul Municipiului Roman.

„Cred în Moș Crăciun până când nu voi mai exista!”poza interior stire secretul mesei de craciun

„Cred în Moș Crăciun și voi continua să cred până ce nu voi mai exista iar Moș Crăciun va exista în continuare, așa cum a existat și înainte de a fi eu!

Crăciunul și Sărbătorile îl voi face alături de familie, de romașcani. De Anul Nou voi fi în mijlocul romașcanilor, de Crăciun voi fi în mijlocul familiei, în zona noastră.

Îmi doresc ca Moș Crăciun să îmi dea sănătate, să fiu liniștit, să mă simt bine în mijlocul familiei, acelor dragi, a prietenilor, a marii familii romașcane, în general”, a mai spus Laurențiu Leoreanu.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.