A+ A A-

VICEPRIMARUL MICU A PROPUS IAR CONSILIERII AU DELIBERAT!

VICEPRIMARUL MICU A PROPUS IAR CONSILIERII AU DELIBERAT!

 

poza deschidere stire viceprimarul micu a propusHCM Roman va juca cu FC Midtjylland (Danemarca), în optimile Cupei Cupelor. Primul meci dintre cele două echipe este programat pe 7/8 februarie, la Roman, iar returul o săptămâna mai târziu.

La ultima întâlnire oficială a consilierilor locali romașcani, la punctul „DIVERSE”, viceprimarul Lucian Micu, președintele Asociației HCM Roman, a ridicat o problemă pentru analiză și deliberare.

„Am schimbat câteva adrese oficiale cu adversarii noștri și au reieșit două aspecte. Ori susținem două meciuri la ei, tur și retur, ori susținem meciurile separat, noi meciul acasă, conform planificării oficiale, și apoi mergem la ei, să jucăm celălalt meci. Dumneavoastră puteți să decideți cum este mai bine din punct de vedere financiar”, a precizat Lucian Micu.

„Eu spun că, după câți bani dăm din bugetul local către HCM Roman, ar trebui, din respect pentru romașcani, să vedem și noi, la Roman, un meci cu o echipă așa de puternică. Cred că romașcanii ar merita aceste lucru! Să jucăm normal, noi acasă și ei acasă”, a spus consilierul Constantin Holban.poza interior stire viceprimarul micu a propus

„Dacă este nevoie, noi vă putem ajuta…”, a spus unul dintre consilierii județeni prezenți la întâlnire, „propunem și cred că se poate să punem la dispoziție Sala Polivalentă din Piatra Neamț, pentru ca meciul de acasă să îl joace HCM Roman la noi, la Piatra Neamț. Nu ar fi necesar nici un cost, găsim noi o soluție, sala are peste 5.000 de locuri și pot fi obținută o sumă și din vânzarea biletelor, sumă care să revină tot HCM Roman”.

Până la urmă, decizia a fost să se joace meciurile conform graficului inițial: HCM Roman să joace acasă, eventual la Piatra Neamț, iar pe urmă să plece în Danemarca, pentru a disputa celălalt meci.

Va fi dat un comunicat oficial în acest sens, după schimburile de documente oficiale între cele două cluburi.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.