A+ A A-

24 DECEMBRIE: CALEAȘCA LUI MOȘ CRĂCIUN – TRASEUL OFICIAL!

24 DECEMBRIE: CALEAȘCA LUI MOȘ CRĂCIUN – TRASEUL OFICIAL!

 

poza deschidere stire caleasca lui mos craciunÎn ajunul sărbătorii de Crăciun, Moș Crăciun sosește cu daruri pentru copii, având de parcurs mai multe trasee prin cartierele municipiului, prilej cu care se vor împărți pachete-cadou tuturor copiilor prezenți pe traseul stabilit prin cartierele municipiului.

Traseul lui Moș Crăciun și punctele de oprire!

Moș Crăciun va pleca la ora 09.30 de la Puntea Cotu Vameș – Cartier ANL Vasile Lupu, încărcat cu daruri și având ca ajutor Crăciunițele.

Va continua traseul și se va opri în fața Școlii nr. 9 – Cartier Favorit. De aici, va pleca spre zona Tic – Tac, unde va opri și va oferi daruri, după care va fi așteptat în fața Bancpost, unde va face stație, din nou.

Moșul se va opri apoi la Calul Bălan – Cartierul Danubiana și va continua traseul cu următoarea oprire de la Micropiața – Aleea Revoluției.poza interior stire caleasca lui mos craciun

De aici, Moș Crăciun va pleca spre Școala nr. 6 – Cartier N. Bălcescu și va oferi daruri copiilor cuminți. Următoarea oprire va fi în fața la fostul Abator și își va continua drumul la Piața Mică – Smirodava.

Ultimele două opriri, în ordine, vor fi în părculețul vis a vis de Poliția Roman și în Piața Roman Vodă, în fața Casei de Cultură.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.